F
A
C
E
B
O
O
K

Svadobný fotograf

jún 20, 2016
 
Svadobný fotograf
 

Svadobný fotograf

Čaká vás jeden z najdôležitejších dní vo vašom živote? V najbližších dňoch či týždňoch si poviete svoje áno pred oltárom so svojou spriaznenou dušou? Váš svadobný deň musí biť jednoducho dokonalý presne podľa toho, ako ste si to naplánovali.

Máte vybrané dokonalé menu a miesto, ktoré vás očarilo na prvý pohľad, všetko je proste dokonalé. Určite by ste mali porozmýšľať aj nad tým, kto bude vaším fotografom. Máte na výber z dvoch jednoduchých možností. Buď sa spoľahnete na fotografa laika, o ktorom viete že fotí, ale je to jeho hobby a nevenuje sa tomu na profesionálnej úrovni alebo si na druhej strane vyberiete profesionálneho svadobného fotografa, ktorý sa fotením živí a má okrem umeleckých škôl to podstatné. Jeho najväčšou prednosťou sú jeho praktické skúsenosti, ktoré nadobudol počas dlhých rokov. To čo vám dáva prax vám nedokáže dať žiadne školenie.

Skutočný profesionálny Svadobný fotograf vám vie odporučiť presné pózy a polohy, v ktorých vyzeráte najlepšie a prejde si s vami to najdôležitejšie.

Už ste počuli o pojme zásnubné fotenie?

Zásnubné fotenie v sebe zahŕňa predsvadbové fotenie, kde si viete nafotiť vaše prípravy na váš svadobný deň a viete si v praxi vyskúšať tie najrôznejšie polohy a pózy, v ktorých chcete stáť pred fotografom v deň D. Pri takejto dôležitej udalosti, ktorá sa určite nikdy v živote nebude opakovať je snáď najcennejším pravidlom dvakrát meraj a raz strihaj. Ak si vyberáte svoje svadobné šaty, určite si ich pozriete a vyskúšate viac. Rovnaké to je aj s výberom svadobnej torty a jedál a rovnako je to aj pri kapele, ktorá vám bude hrať na svadbe. Ak sa teda týmto veciam, ktoré sa využijú len v tento jeden deň venuje toľko pozornosti, prečo teda tomu, čo vám ostane z vášho svadobného dňa na celý život a vždy vám bude živo pripomínať jeho výnimočnosť a pripomenie vám vašu rodinu a priateľov nevenovať rovnaké ak nie niekoľkonásobne väčšie úsilie.

Pri zásnubnom fotení vám nielenže ostanú krásne fotky ako spomienka na tie hektické a náročné dni prípravy, ale viete si doslova na vlastnej koži vyskúšať pri akých pózach sa dobre cítite a čoho naopak nemáte dobrý pocit.

Veľa ľudí sa nechalo presvedčiť od fotografov laikov jediným argumentom a tým je cena. Háčik je však v tom, že na ničom inom ste nešetrili tak prečo práve na fotografovi veď on je jedným z prostriedkov k tomu, aby ste si vo svojej pamäti živo uchovali tento krásny deň a vie vám dodať pamiatku vo forme fotografii na takej úrovni, že sa ich určite nebudete hanbiť ukázať svojím deťom či vnúčatám. Spoľahnite sa na prvotriednu kvalitu skutočného profesionálneho svadobného fotografa a svoje rozhodnutie určite neoľutujete a budete ho odporúčať aj svojím známym.

 
Prihláste sa k odberu ponúk emailom.
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí a nebudú zdieľané.
Ďakujem za registráciu!
 
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.     Akceptovať   Odmietnuť
Načítavam fotky
Prejdite na začiatok
Zavrieť okno
Načítavanie
zavrieť