F
A
C
E
B
O
O
K

Profesionálna tlač

marec 25, 2016
 
Profesionálna tlač
 

Profesionálna tlač

Stalo sa vám niekedy, že ste doma chceli vytlačiť svoje fotografie z dovolenky alebo z párty s priateľmi, prípadne ste potreboval vytlačiť fotku na nejaký doklad, no nevyšlo to celkom podľa vašich predstáv? Fotky boli rozmazané, zrnité a farby na zábere neboli ani zďaleka tak verné, ako by ste si to v ideálnom prípade predstavoval? Koľko krát ste si položili otázku ako je možné, že ste minule videl u známeho fotky vytlačené u fotografa, ktoré mali dokonalé živé farby a obrysy boli naozaj obrysmi a nie len rozmazaným predelom? Veď predsa aj fotograf len vytlačí digitálnu fotku.

Je pravda, že aj ten najprofesionálnejší fotograf vždy len vytlačí digitálne fotografie, ale na druhej strane nieje jedno, čo sa na tlač použije a ako sa fotka vytlačí. Rozdiely sú len v obyčajných detailoch ale na detailoch častokrát najviac záleží a robia z dobrej fotografie dokonalý záber.

U profesionála sa vždy môžete spoľahnúť na to, že vaše fotky vytlačí na ten najkvalitnejší profesionálny papier, ktorý si on sám vybral spomedzi veľkého množstva alternatív a má ho overený v praxi. Na papieri naozaj záleží, no čo je ešte podstatnejšie je tlačiareň, na ktorej fotky vytlačíte. Fotografi častokrát používajú profesionálne tlačiarne, ktoré sú primárne určené na tlač fotografií vo vysokej kvalite a pri ich tlači sa používajú výhradne originálne náplne do tlačiarne, ktoré schválil výrobca tlačiarne.

Skutočne profesionálny fotograf si proste nemôže dovoliť svojmu zákazníkovi dodať nekvalitne vytlačené zábery a tak častokrát do tlače investuje nemalé prostriedky a jeho vybavenie sa vyznačuje tou najvyššou kvalitou, ktorú pri vašej domácej tlačiarni dosiahnete len veľmi ťažko.

Nabudúce sa určite spoľahnite na fotografa, ktorý vám rozhodne vie zaručiť vami požadovanú vysokú kvalitu. Veď fotografie, ktoré chcete vytlačiť nie sú len kusom papiera, ale sú to vaše spomienky a zážitky, ktoré si chcete uchovať. Neriskujte ale naopak sa spoľahnite na tú najvyššiu kvalitu.

Používame pre tlac PROFESSIONAL EPSON 7800 ULTRA CHROME K3 tlaciarne.

Iba s originálnym atramentom Epson a kombinovaný profesionálny fotografickým papierom záruka po dobu 2 rokov od blednutiu farieb. 

 
Prihláste sa k odberu ponúk emailom.
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí a nebudú zdieľané.
Ďakujem za registráciu!
 
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.     Akceptovať   Odmietnuť
Načítavam fotky
Prejdite na začiatok
Zavrieť okno
Načítavanie
zavrieť