F
A
C
E
B
O
O
K

Fotenie koncertov a spoločenských podujati

marec 26, 2016
 
Fotenie koncertov a spoločenských podujati fotenie koncertov , cupero
 
Fotenie koncertov a spoločenských podujati
 

Fotograf koncertov

Organizujete koncert, spoločenskú udalosť alebo ste uprostred plesovej sezóny? Máte všetko dokonale zorganizované, všetko potrebné ste si zaistili včas s dostatočným predstihom a nechcete, aby vás čokoľvek prekvapilo? Proste chcete s ľahkosťou zvládnuť plesovú sezónu, koncert vašej kapely či akúkoľvek inú spoločenskú udalosť a zároveň si to chcete dobre užiť a zážitky si chcete uchovať vo forme kvalitných profesionálnych fotografií?

Fotenie koncertov a osobnosti

Neurobte rovnakú chybu akú urobili mnohý pred vami a nenechajte fotenie takej dôležitej udalosti ako je koncert, spoločenské podujatie alebo ples uprostred plesovej sezóny na amatéra, spoľahnite sa na kvalitu profesionálneho fotografa, ktorý vám nedáva len sľuby ale vie dané sľuby s prevahou dodržať.

Medzi fotografom laikom a profesionálnym fotografom môže byť v niektorých prípadoch minimálny rozdiel, no na druhej strane často sa stáva, že je ten rozdiel priepastný, či už ide o fotenie spoločenskej udalosti, koncertu alebo plesu uprostred plesovej sezóny na každú z týchto udalostí je potrebné rôzne vybavenie a samozrejme aj rôzny prístup fotografa. Na plese je každý v pohybe a treba vedieť, kde sa postaviť aby ste vedeli všetko zachytiť. Na koncerte je zas potrebné mať naozaj dobrý fotoaparát a vedieť sním narábať a tie najrôznejšie spoločenské udalosti zas vyžadujú najrôznejšie vybavenie, aby boli fotografie na takej úrovni akú za svoje peniaze očakávate. 

Nestačí si zaobstarať dobrý fotoaparát a dokúpiť si k nemu dobré príslušenstvo. To čím sa skutočne odlišujú fotograf laik a profesionálny fotograf sú často iba detaily no od týchto detailov často závisí úspech fotografa. Skutočný profesionálny fotograf sa nespolieha len na svoje vybavenie ale má absolvovaných množstvo plesov, koncertov a rôznych spoločenských udalostí, takže najväčšia pridaná hodnota je jeho prax. Profesionálny fotograf vždy presne vie kde a ako sa postaviť tak, aby vedel urobiť dokonalé zábery, ale zároveň neprekážal vaším hosťom. 

Skúsenosti sú to najdôležitejšie čo vám môže profesionálny fotograf dať no zďaleka to nieje to jediné. U profesionálneho fotografa sa môžete spoľahnúť na to, že má fotoaparát na každú príležitosť a k tomu fotoaparátu má aj množstvo príslušenstva pre istotu aj viacnásobne, takže sa nemôže nikdy stať, že vám po skončení udalosti aká sa už nikdy nemusí opakovať oznámi, že niečo sa pokazilo a fotky nevyšli tak ako majú, alebo sa dokonca úplne stratili. Kvalita a profesionalita profesionálneho fotografa je doslova nutnosťou, ak chce aby ste si ho zavolali aj nabudúce a on to určite chcieť bude. 

Takže ak už organizujete ples koncert alebo ľubovoľnú inú spoločenskú udalosť viete sa jednoducho spoľahnúť na dve veci. Profesionálny fotograf vám vždy vie vyjsť v ústrety ak máte isté špeciálne požiadavky a druhou vecou je záruka že za svoje peniaze dostanete kvalitu ktorá za ne aj stojí. 

Zo svojho plesu, koncertu či spoločenskej udalosti určite chcete mať fotografie, ktoré sú jasné, čisté a bez rušivých elementov ako nechcené tiene rozmazané tváre alebo šmuhy spôsobené náhlymi pohybmi. Určite chcete mať zachytené tie najdôležitejšie detaily a na fotke by malo byť jasné, čo zachytáva. O to sa vie vždy dobre postarať profesionálny fotograf nakoľko jeho práca nafotením plesu koncertu či inej spoločenskej udalosti zďaleka nekončí. Pri fotení fotograf len zbiera materiál s ktorým ďalej pracuje. Po danej udalosti má k dispozícii stovky, častokrát aj tisíce fotografií, ktoré musí následne pretriediť a vybrať z nich tie, ktoré sú kvalitné a zachytávajú práve tie veci, ktoré si chcete zväčšniť na fotografiách. Ďalej má k dispozícii najrôznejší profesionálny software, pomocou ktorého vie vždy fotografie doladiť tak, aby sa z dobrých záberov stali skutočne dokonalé fotografie, s ktorými sa môžete smelo pochváliť pred kýmkoľvek. Až keď profesionálny fotograf prejde cez všetky tieto kroky odovzdá vám vaše fotografie. 

Chcete pri svojom plese, koncerte či inej spoločenskej udalosti mať všetko tip top a chcete len to najkvalitnejšie? Tak neváhajte skontaktovať len tých najprofesionálnejších fotografov. 


 
Prihláste sa k odberu ponúk emailom.
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí a nebudú zdieľané.
Ďakujem za registráciu!
 
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.     Akceptovať   Odmietnuť
Načítavam fotky
Prejdite na začiatok
Zavrieť okno
Načítavanie
zavrieť