F
A
C
E
B
O
O
K

Fotonie deti , novorodencov

marec 25, 2016
 
Fotonie deti , novorodencov canon 85mm f1.2
 
Fotonie deti , novorodencov fotenie deti novorodencov
 
Fotonie deti , novorodencov
 
Fotonie deti , novorodencov canon 200mm f2
 

profesionalne fotenie

Fotonie deti , novorodencov

Rozmýšľali ste, čo je najkrajší zážitok v živote človeka? Je určite veľa možností ale medzi tie naj určite patrí narodenie dieťaťa. Nieje väčšej radosti, ako držať v náručí vaše vytúžené dieťa hneď po narodení a postupne ho sledovať na jeho ceste životom.

Postupne deti rastú, prechádzajú cez detstvo, tak rýchlo, že si to ani nestihnete uvedomiť a ;posielate ich na vysokú školu. Neurobte takú chybu akú urobili mnohý pred vami a urobte si na toto obdobie spomienkové fotky, ktoré vám ho budú pripomínať do konca života.

Fotenie detí zďaleka nieje jednoduchá vec. Pri fotení detí sa nemôžete spoľahnúť na to, že vám zapózuje v polohe o akú ho požiadate a už zďaleka v nej nevydrží tak dlho, aby ste urobili aj viac záberov. Jediné na čo sa viete spoľahnúť je to, že dieťa urobí oveľa lepšiu pózu keď to nečakáte a nie ste na to pripravený. ;

Či už práve usporadúvate oslavu jeho narodenín alebo si chcete dieťa odfotiť tesne po narodení môžete to urobiť tak ako to robí väčšina ľudí. Vyberiete fotoaparát a urobiť si pár záberov. Môžete ale urobiť aj niečo čo robí síce menej ľudí ale sú to práve ľudia, ktorý svoje zážitky nechcú stráviť za fotoaparátom pri fotení svojho dieťaťa ale chcú byť s ním. Zavolajte si na fotenie svojho dieťaťa profesionála, na ktorého sa viete spoľahnúť v tom, že vo fotení detí má veľmi dobrú a dlhú prax.

Pri fotení detí a novorodencov je mimoriadne dôležité mať dostatočnú prax na to, aby ste presne vedeli ako a kedy stlačiť spúšť tak, aby sa ten neodolateľný úsmev vášho dieťaťa zachoval navždy na skvelej fotografii, tak aby aj po rokoch vo vás vyvolal zimomriavky. Fotka dieťaťa nemusí byť dokonale naaranžovaná fotografia dieťaťa má zachytávať vaše dieťa. Profesionálny fotograf vám vie zaručiť to že fotka vášho dieťaťa bude vyzerať naozaj dobre.

Možno vás to prekvapí ale rovnako, ako pri každej inej udalosti ako je svadba či koncert alebo iná slávnosť je profesionálna výbava fotografa veľmi prínosná a naozaj kvalitný fotoaparát urobí oveľa lepšie zábery, ako fotoaparát aj na tom najdrahšom telefóne či šošovka vášho digitálneho fotoaparátu. Ak chcete naozaj kvalitné fotenie vášho dieťaťa na jeho narodeninovej oslave netreba zabúdať ani na vhodne zvolené osvetlenie miestnosti. Toto všetko vám vie zabezpečiť jedine profesionálny fotograf.

Skutočne profesionálny fotograf vám vie zaručiť to, že aj ku foteniu novorodenca a dieťaťa bude pristupovať s maximálnou profesionalitou a ;urobí všetko pre to, aby ste boli s výslednou fotografiou vášho dieťaťa maximálne spokojný. Veď predsa aj profesionálny fotograf je závislý na dobrom mene a ak si pokazí svoju povesť tým, že by vám dodal nekvalitné fotografie, tak ho asi ťažko odporučíte svojim známym. ;

Práca profesionálneho fotografa pri fotení novorodenca či dieťaťa nekončí tým, že urobí zábery na drahom fotoaparáte aby vám ich mohol dodať. Profesionálny fotograf používal to najlepšie dostupné vybavenie nielen na samotné fotenie ale samozrejme je veľmi dobre vybavený aj na to, aby zo série dobrých fotografii vybral a urobil dokonalé zábery. Všetky vaše fotografie sú uložené nielen na jednom ale na viacerých médiách aby sa ani náhodou nemohli stratiť.

Ak sú zábery nafotené používa tie najpokrokovejšie softvérové riešenia na to, aby zo záberov odfiltroval všetky rušivé elementy tak, aby sa všetka pozornosť sústredila na to čo má, veď predsa je to fotka dieťaťa tak by na nej malo byť prioritné hlavne vaše dieťa. Profesionálny fotograf vám vie zabezpečiť to, že vaše fotky budú vyzerať dokonale a budete na svoje dieťa skutočne hrdý a budete radi, že ste sa nespoľahli len tak na hocikoho, kto vám napadol, ale že ste nechali fotenie na tak dôležitej príležitosti ako je narodenie vášho dieťaťa či jeho narodeniny na skutočne profesionálneho fotografa.

 
Prihláste sa k odberu ponúk emailom.
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí a nebudú zdieľané.
Ďakujem za registráciu!
 
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.     Akceptovať   Odmietnuť
Načítavam fotky
Prejdite na začiatok
Zavrieť okno
Načítavanie
zavrieť